Webbhotell Luleå Domain

Varför vårt webbhotell skiljer sig från andra.

Webbhotell LuleåMånga företag anlitar professionella webb designers för att visa upp företagets produkter och tjänster på webben. Men sen då man fått leveransen av sin webbsida så funderar man väldigt sällan på hur ens webbsida levereras till dem som besöker webbsida och man glömmer ofta bort att uppdatera innehållet. De flesta webbsidor bygger man i ett CMS (Content Management System) där kan man väldigt enkelt kan skriva artiklar, visa nyhetsflöde från sociala media och uppdatera innehållet på webbsidan. Vi utbildar er gärna i att göra dessa uppdateringar.

Än viktigare är hålla servrar och det system som er webbsida kör på uppdaterad för att få in bugg fixar och nästan viktigast så man får in alla säkerhets fixar, detta är sällan en webb designer inblandad i och många uppdateringar måste utföras manuellt. Det är bland annat här som SuperHighway.se skiljer sig från andra webbhotell i Sverige. Vi hanterar alla uppdateringarna åt er, vi kan testa så alla era plugin fungerar i samband med uppdateringarna och att er webb inte går långsamt utan i full fart.

Vi vet att er webbsida är viktig för er affärsverksamhet och att era besökare måste få bästa tänkbara upplevelse när besöker er webb från sin mobil, platta eller dator.
Vår service sträcker sig längre än de företag som bara erbjuder webb utrymme, mail och domän. Aktivt håller vi reda på er webb, säkrar upp den och säkerställer att er webb är optimerad för snabb leverans. Hastighet är viktigt för att besökarna inte ska surfa vidare om det går för långsamt och gör att er sida hamnar högre upp i sökningar hos sökmotorerna.

Som experter i Sök Motor Optimering så kan vi också utbilda eller hjälpa er så ni säkerställer att ert innehåll på webben hamnar högt upp hos sökmotorer som Google. Det är inte trolleri, det behövs bara lite kunskap!

Webbhotell Luleå

Kontakta oss för mer information!

 

Share this page